Poging tot verkrachting op Burriana verijdeld

NERJA – Zwemmers die alarm sloegen hebben zondagochtend tegen het middaguur een poging tot verkrachting op het strand van Burriana in Nerja voorkomen, zo melden diverse regionale Spaanse media. Het zou gaan om twee mannen uit Granada van respectievelijk 25 en 35 jaar oud, die zich vergrepen aan een 37-jarige vrouw, eveneens uit Granada.

De twee sloegen op de vlucht toen ze in de gaten kregen dat de zwemmers de politie waarschuwden. Het duo sprong in een auto maar kreeg deze niet aan de praat, waarna ze te voet probeerden weg te komen. Binnen enkele minuten werden ze staande gehouden door leden van de Guardia Civil en vervolgens gearresteerd.

Daarbij bleek één van de twee daders (de 25-jarige) een strafblad te hebben, hij zit vast in afwachting van zijn voorgeleiding. De andere verdachte werd op borgtocht voorlopig op vrije voeten gesteld. De vrouw zou voorafgaande aan het vergrijp een verkrachtingsdrug zijn toegediend en verkeerde in verwarde toestand.

guardia-dogs-2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s