Schiphol gaat extra personeel inzetten

SCHIPHOL – De directie van Schiphol gaat extra beveiligingspersoneel inzetten in een poging een einde te maken aan de lange wachttijden op de Nederlandse luchthaven. Twee weken geleden ontstond er veel frustratie door de ellenlange wachttijden en misten reizigers zelfs hun vluchten. De KLM reageerde inmiddels al op de beslissing door de stellen ‘het is een eerste stap in het onderkennen van het probleem, maar de actie is veel te laat en heeft ons  al een miljoenenschade gekost’.

De KLM-directie had Schiphol al eerder gevraagd maatregelen te nemen en vindt de slappe argumentatie van Schiphol dat ‘we de drukte niet hebben zien aankomen’ ongeloofwaardig. Opvallend was dat de afgelopen week op de sociale media bleek dat veel reizigers richting (onder meer) Málaga voor hun vertrek inmiddels zijn uitgeweken naar andere luchthavens als Rotterdam, Eindhoven en Weeze, waarbij veelal kreten werden opgetekend als ‘wat een verademing ten opzichte van de wachttijden op Schiphol’.

Schiphol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s