Jazzmuziek in cultureel centrum

NERJA – Het Spaanse kwartet ‘Jazz It Up’ verzorgt zaterdagavond 6 mei een optreden in het cultureel centrum van Nerja. De formatie bestaat uit trompettist Juan Zapata, pianist David Mesa, Johnny Serrano op basgitaar en drummer Jose Luis ‘El Polaco’ Gómez.

Het optreden in het Centro Cultural (aan de Galle Granada 45) begint om 21.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum of te reserveren via internet en de link: http://www.mientrada.net .

Nerja CCN Jazzitup 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s