Film ‘The End of the Line’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 7 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The End of the Line’ vertoond. Deze Britse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De documentaire duurt anderhalf uur en is gebaseerd op het boek ‘How Overfishing is Changing the World and what we Eat’ van de auteur Charles Clover. De voorstelling begint om 18.00 uur, de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film End of the Line

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s