Opfrisbeurt voetbalstadion José Luis Bobadilla

NERJA – In navolging van de grasmat van atletiekstadion Lopez Cuenca wordt nu ook het eigenlijke voetbalstadion van Nerja, de Campo de Fútbol José Luis Bobadilla (achter het medisch centrum aan de N-340), onderhanden genomen voor een algemene opknapbeurt.

Niet alleen het kunstgras ter plekke wordt vernieuwd, ook wordt er gewerkt aan het verbeteren en vernieuwen van de faciliteiten in en rond het stadion. “Het veld is al geruime tijd in verval, eigenlijk is het spelen hierop niet langer verantwoord”, gaf de wethouder van sportzaken Cristina Fernández deze week aan.

Melissant2015 1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s