Extra gratis parkeerplaatsen in Nerja

NERJA – De gemeente Nerja heeft 45 extra, gratis, parkeerplaatsen gerealiseerd met het oog op de steeds groter worden parkeerdruk in het centrum tijdens het zomerseizoen. Deze parkeerplaatsen zijn 24 uur per dag toegankelijk en gecreëerd aan de Calle Almirante Carranza.

Dit is een zijstraat van de Calle Chaparil en de Calle Antonio Ferrandis Chanquete (die langs het park Verano Azul loopt) en vanwege het éénrichtingsverkeer alleen te bereiken vanaf deze laatste straat. De parkeerdruk in Nerja is gigantisch opgelopen, nadat de gemeente zes jaar geleden op de tot dan toe gratis Carabeo-parkeerplaats betaald parkeren invoerde.

Nerja Parkeren Carranza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s