Optreden Orquesta Filarmónica de Cámara de Colonia

NERJA – Het Orquesta Filarmónica de Cámara de Colonia verzorgt donderdagavond 4 mei een optreden in het Centro Cultural Villa de Nerja. De show begint rond 20.30 uur, toegangskaarten kosten twintig euro per stuk.

Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Er worden onder meer werken van componisten als Wolfgang Amadeus Mozart en Antonio Vivaldi ten gehore gebracht. Kaarten zijn ook te reserveren via internet: www.mientrada.net

Nerja CCN Vivaldi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s