Nieuwe naam voor stichting NADFAS

NERJA – De stichting NADFAS (Nerja Decorative & Fine Arts Society) gaat na deze zomer onder een nieuwe naam door het leven: The Arts Society Nerja. De (Engelstalige) stichting, onder voorzitterschap van de Nederlandse Helen Sijsling, verzorgt maandelijks lezingen in Nerja en organiseert met regelmaat culturele uitstapjes.

Inmiddels is het ook programma van de stichting voor het seizoen 2017/2018 bekend én gepubliceerd: http://nerjanadfas.org . NADFAS is een van oorsprong Britse organisatie, met een totaal van meer 92.000 kunstminnende leden (waarvan circa 140 in Nerja).

De Nederlandse Helen Sijsling is sinds oktober 2015 voorzitter van deze stichting die maandelijks (elke tweede dinsdag van de maand) een lezing in het Engels verzorgt in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 (aanvang telkens 18.00 uur).

NerjaDFAS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s