Halve finales Europese competities te zien bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn deze week de halve finales in de Europese voetbalcompetities live te volgen. De eerste wedstrijd is de kraker in de Champions League tussen Real Madrid en Atletico Madrid, welke dinsdagavond 2 mei vanaf 20.45 uur live is te zien.

Een dag later (woendag 3 mei) wordt bij El Fuego de tweede halve finale (Champions League) tussen Monaco en Juventus vanaf dezelfde tijd uitgezonden, daarvoor is de eerste halve finale in de Europa League tussen Ajax en Olympique Lyon te zien (aftrap 18.45 uur). Ook de halve finale tussen Celta de Vigo en Manchester United wordt daar uitgezonden, deze wordt op donderdag 4 mei vanaf 21.05 uur afgewerkt.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s