Vechtpartij ontsiert Fiesta de la Primavera

NERJA – Een massale vechtpartij heeft zondag aan het begin van de avond het drukbezochte Fiesta de la Primavera op het uitgaansplein van Nerja ontsierd. Twee groepen jongeren uit respectievelijk Nerja en het nabij gelegen Vélez-Málaga gingen daarbij met elkaar op de vuist. In totaal waren er zo’n twintig jongeren bij de vechtpartij betrokken.

De echte uitbarsting vond plaats op de Calle El Barrio, toen een van de vechters een fles kapot sloeg en daarmee op iemand instak. Die liep daarbij snijwonden op aan een been, waar later hechtingen aan te pas moesten komen. Toegesnelde leden van de Guardia Civil en Policá Local dreven de vechtersbazen uiteen, een aantal van hen werd gearresteerd.

guardia-dogs-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s