‘Cantando de Norte a Sur’ in Centro Cultural

NERJA – Onder de titel ‘Cantando de Norte a Sur’ treden vrijdagavond 5 mei twee koren op in het Centro Cultural Villa de Nerja. Daarbij wordt het noorden van Spanje vertegenwoordigd door het Coro de Voces Graves Los Templarios de Castro Urdiales uit Santander en onder leiding van dirigent José Lios Sáez, het zuiden van Spanje door het Nerja afkomstige Coral Alminares de Nerja.

Dit laatste koor wordt bijgestaan door de solisten Carmen Vicente en Estela Vicente (sopranen), Ivan Villa (tenor) en pianist A. Vicente Téllez. De dirigent van het Coral Alminares is José Eugenio Vicente Téllez.

Het optreden begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur. De toegangsprijs bedraagt 8 euro, kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45. Ook zijn deze te reserveren via internet: www.mientrada.net .

Nerja CCN Cantando

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s