Film ‘Hidden Figures’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 30 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Hidden Figures’ van regisseur Theodore Melfi vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op een waar gebeurt verhaal over een groep louter  vrouwelijke Afro-Amerikaanse wetenschappers uit de West Area Computing Unit van het NASA Labgley Research Center, die een belangrijk aandeel had in de ruimtewedloop en er in slaagde om de Amerikaanse ruimtevaarder John Glenn er in 1962 als eerste in een baan om de aarde te brengen.

De hoofdrollen zijn voor Taraji Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe en Kevin Costner, de film duurt ruim twee uur en begint om 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Hidden Figures

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s