Nerja in beeld: woensdag 26 april

NERJA – Er mag dan vanaf donderdag regen zijn voorspeld in Nerja en omgeving, vooralsnog is het prima toeven in het stadje aan de Costa del Sol. Temperaturen van nèt boven de twintig graden en een briesje bij een half bewolkte lucht weerhielden de toeristen woensdag 26 april niet van een verblijf aan het strand van Playa Calahonda, een wandeling rond het Balcón de Europa of een uitgebreide lunch bij een van de vele restaurants aan de Plaza Cavana of in de Calle Cristo, zoals bijgaande foto’s (gemaakt rond 14.00 uur) aantonen.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s