Expositie ‘Remembranzas a Color’

NERJA – Met ingang van donderdag 27 april is in de Sala de Expociones van Nerja de expositie ‘Remembranzas a Color’ van de kunstenaar Antonio Hidalgo te zien. Zijn werken bestaan vooral uit (olieverf) schilderijen die zijn geïnspireerd op het landschap van de Axarquía-regio (waartoe Nerja behoort) en alledaagse zaken.

De Sala de Expociones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrándiz geheten), net boven het postkantoor. Openingstijden: dagelijks van 11.00-13.00 en 18.00-21.00 uur. De tentoonstelling loop tot 11 mei.

Nerja Sala Expo Remembranzas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s