Nederlander gewond na val bij Rio Chillar

NERJA – Een 58-jarige Nederlander is zaterdagmiddag gewond geraakt na een val bij de Rio Chillar nabij Nerja. Dit meldt de website Axarquíaplus naar aanleiding van een politiebericht. De man was met zijn familie aan het wandelen door een moeilijk toegankelijk gebied rond de Rio Chillar, toen hij in een ravijn viel en daarbij een zware beenblessure opliep.

Pogingen van zijn familieleden om de man te redden liepen op niets uit, waarna via het alarmnummer 112 diverse hulpdiensten uitrukten. Die wisten het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden en over te brengen naar een wat minder onherbergzaam gebied, waar hij met een helikopter werd opgepikt en naar een ziekenhuis werd vervoerd.

Ambulancia Playas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s