Meivakantie zorgt voor grote problemen op Schiphol

SCHIPHOL – Het begin van de meivakantie heeft de Nederlandse luchthaven Schiphol afgelopen weekeinde voor grote problemen gesteld. De luchthaven faalde jammerlijk in de verwerking van de grote aantallen passagiers. Een en ander resulteerde in ellenlange wachttijden en vertragingen in vluchten. Tientallen vakantiegangers misten hun vlucht.

Op sociaal media regende het klachten over de afhandeling van de passagiersstroom op Schiphol. Vooral op vrijdag en zaterdag liep de frustratie bij veel mensen op. Op zondag werd er meer personeel ingezet en viel de overlast relatief mee, voor maandag 24 april (als er weer meer vluchten vertrekken) worden er opnieuw problemen voorzien.

Luchtvaartmaatschappij KLM adviseert haar klanten momenteel om liefst drie (!) uur van tevoren aanwezig te zijn, ook voor Europese vluchten. Naar schatting vertrekken er maandag zo’n 200.000 reizigers vanaf de luchthaven, waaronder een groot aantal naar Málaga.

Schiphol

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s