Flamenco-avond bij Club Internacional

NERJA – De Club Internacional de Nerja heeft voor donderdag 18 mei een flamencoavond georganiseerd. Deze begint om 17.30 uur en duurt tot circa 23.00 uur, opgetreden wordt er onder meer door de regionaal befaamde flamencodanseres Angela Marquez.

Toegangskaarten kosten 20 euro per stuk (leden betalen 15 euro) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in de Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan 42 op dinsdagen, donderdagen en zaterdagen tussen 11.00 en 13.30 uur. Ook kunnen deze worden aangevraagd via het emailadres cidnerjabookings@outlook.com .

Nerja CID Marquez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s