Goedkoop naar Grotten van Nerja

NERJA – Van donderdag 21 april tot en met donderdag 4 mei is het mogelijk om vanuit Nerja per toeristisch treintje (de ‘Cuevatren’) in de ochtenduren de befaamde Grotten van Nerja bij Maro te bezoeken voor slechts 10 euro per persoon. In die prijs zit zowel de ‘treinreis’ als de entree voor de grotten inbegrepen.

De actie is opgezet door de stichting Cueva de Nerja in samenwerking met het Historisch Museum van Nerja (de vaste opstapplaats voor de Cuevatren) in een poging om meer bezoekers te trekken tijdens de ochtenduren. De aanbieding geldt dan ook alleen voor een bezoek aan de grotten tussen 09.00 en 10.30 uur.

Nerja Cuevatren Aanbieding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s