Ontknoping in eredivisie te zien bij El Fuego

NERJA – De Nederlandse voetbalcompetitie nadert zijn ontknoping. Met inbegrip van dit weekeinde staan er nog drie rondes op het programma. Dé kraker van dit weekeinde is het onderlinge duel tussen de nummers drie en twee: PSV speelt thuis tegen Ajax. Ook voor koploper Feyenoord staat een zware klus te wachten met de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Het verloop kan de komende weken in Nerja worden gevolgd bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Feyenoord verdedigt zondag 23 april (aftrap in Arnhem om 14.30 uur) de voorsprong van één punt op naaste belager Ajax. PSV heeft louter nog een theoretische kans op de titel en staat al zeven punten achter op Feyenoord maar kan dus wel een cruciale rol spelen in de afloop van de titelrace (aanvang 16.45 uur).

Mochten zowel Feyenoord als Ajax dit weekeinde winnen dan zijn de laatste twee obstakels voor Feyenoord  stadgenoot Excelsior (uit, zondag 7 mei) en Heracles Almelo (14 mei thuis). Ajax treft nog het zo goed als gedegradeerde Go Ahead Eagles (thuis, 7 mei) en Willem II (14 mei in Tilburg). Alle duels worden tegelijkertijd gespeeld vanaf 14.30 uur.

De wedstrijden uit de Nederlandse, Engelse en Spaanse voetbalcompetities worden veelal live uitgezonden op grote tv-schermen. Het programma wordt daarbij vaak aangepast aan de wensen van het aanwezige publiek. Uitgezonden worden dit weekeinde in ieder geval de wedstrijden van de Nederlandse topclubs én de regionale voetbaltrots Málaga CF.

Málaga speelt zaterdag 22 april om 13.00 uur tegen Valencia, in het eigen stadion La Rosaleda van Málaga.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s