Viernes Santo-processie binnenstad Nerja

NERJA – Op de ‘Viernes Santo’ (vrijdag 14 april) staat in het kader van de ‘Semana Santa’ in Nerja de ‘Procesión del Santo Entierro y María Santísima de los Dolores’ op het programma, welke rond 21.00 uur vertrekt van de El Salvador-kerk bij het Balcón de Europa onder muzikale begeleiding van de Banda de Cornetas y Tambores ‘San Miguel Arcangel’ de Nerja en de Banda Municipal de Música de Nerja.

Ook nu is er eerst (ongeveer 18.00 uur) een heilige mis in de El Salvador-kerk. Route van de processie: Paseo Balcón de Europa, Calle Puerta del Mar, C/Pintada, Plaza Cantarero, C/Méndez Núñez, C/Bronce, C/La Cruz, C/Ánimas, C/Granada, Plaza Cavana, C/Carmen en Paseo Balcón de Europa terug naar de El Salvador-kerk.

Foto’s © Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s