Feria ‘Hecho en la Alpujarra’

ORGIVA – In het plaatsje Órgiva, gelegen in de provincie Granada aan de zuidflank van het Sierra Nevada-gebergte, wordt van donderdag 13 tot en met zondag 16 april de twaalfde editie van de jaarlijkse ‘Feria Hecho en la Alpujarra’ gehouden.

Órigiva geldt als het commerciële centrum van de Alpujarras, het lokale feria draait om producten die in deze streek worden gemaakt of verbouwd. Naast demonstraties van ambachten zijn er dagelijks tussen 11.00 en 21.00 uur allerlei workshops (ook voor kinderen), is er op vrijdagochtend een gratis wandeling te maken over een uitgezette route (lengte 7 kilometer, vertrek 10.30 uur, lage moeilijkheidsgraad) en tal van andere activiteiten.

Alpujarra Feria2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s