Ontknoping eredivisie te zien bij El Fuego

NERJA – De Nederlandse voetbalcompetitie nadert zijn ontknoping. Met inbegrip van dit weekeinde staan er nog vier spelrondes op het programma. Feyenoord heeft de afgelopen weken een riante voorsprong verspeeld en weet de naaste achtervolger Ajax op slechts één punt achterstand. Ook PSV is nog niet kansloos en staat op vijf punten van de koploper. De ontknoping in deze spannende competitie is dit weekeinde (en de komende drie weken) in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Daar worden de wedstrijden uit de Nederlandse, Engelse en Spaanse voetbalcompetities veelal live uitgezonden op grote tv-schermen. Het programma wordt daarbij vaak aangepast aan de wensen van het aanwezige publiek. Uitgezonden worden dit weekeinde in ieder geval de wedstrijden van de Nederlandse topclubs én de regionale voetbaltrots Málaga CF.

PSV speelt zaterdagavond 15 april in Den Haag tegen de lokale voetbaltrots ADO Den Haag (aanvang 19.45 uur). Feyenoord komt een dag later in het eigen stadion De Kuip in Rotterdam in actie tegen FC Utrecht (aftrap 14.30 uur), Ajax speelt dan vanaf 16.45 uur in de Amsterdam ArenA tegen Heerenveen.

Uitgezonden wordt ook de wedstrijd van het Andalusische Málaga CF, dat zaterdagmiddag om 13.00 uur aantreedt voor de uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s