Inschrijving San Isidro geopend

NERJA – De inschrijving voor deelname aan de jaarlijkse San Isidro-optocht van Nerja naar Maro, op maandag 15 mei, is geopend. Potentiële deelnemers kunnen hun huifkarren, ossenwagens, platte karren etcetera tot maandag 24 april (sluitingstijd 14.00 uur) aanmelden op het gemeentehuis van Nerja.

Het jaarlijkse grote feest rond San Isidro, waarbij een beeld van San Isidro (de beschermheilige van de boeren) in een lange en uren durende stoet vanuit Nerja over de N-340 wordt gedragen naar een ‘tijdelijke rustplaats’ bij de Grotten van Nerja in het dorp Maro, trekt telkens duizenden toeschouwers.

Deze omzomen de route en maken van San Isidro één van de leukste en imposantste feesten die Nerja rijk is. Het feest begint al op de avond van de 14e mei, waarbij een minikermis met vooral veel drank-, eet- en muziektenten de hele nacht doorgaat naast het parkeerterrein van de Grotten van Nerja.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s