Film ‘Moonlight’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 16 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Moonlight’ van regisseur Barry Jenkins vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film duurt 110 minuten. Hoofdrollen zijn er voor Trevante Rhodes, André Holland, Janelle Monáe, Naomie Harris en Mahershala Ali. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Moonlight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s