Busreis naar voetbalderby tussen Granada en Málaga

NERJA – De lokale supportersvereniging van voetbalclub Málaga CF, de Peña Malaguista de Nerja, heeft voor dinsdag 25 april een busreis georganiseerd naar dé Andalusische voetbalderby tussen Granada CF en Málaga CF. Deze ontmoeting staat in de voetbalwereld bekend als een derby waarbij het onderlinge respect hoog in het vaandel staat.

Supporters van beide clubs trekken vaak samen op en vaak worden supporters van de tegenstander door de thuisclub bij binnenkomst in het stadion met een gemeend applaus en welkomstliederen ontvangen. Ook in de binnenstad mixen de in het rood-wit (Granada) en blauw-wit (Málaga) gehulde supporters op de vele pleinen en in de barretjes en maken daarmee de onderlinge duels tot een waar voetbalfeest.

Deelname aan de busreis kost voor niet-leden 20 euro (toegangskaart voor de wedstrijd niet inbegrepen, deze kan bij de kassa’s van het stadion óf vooraf via internet worden gekocht) , aanmelden kan bij de officiële thuishaven van de supportersclub Bar El Fuego (tel: 0034 694 431 115). De bus vertrekt rond 17.00 uur, de wedstrijd begint om 20.30 uur.

GranadaMalaga2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s