Ajax-Schalke’04  te zien in Nerja

NERJA – De laatste Nederlandse club die actief is op Europees niveau, Ajax, speelt donderdagavond 13 april in de kwartfinales van de Europa League het eerste plaatsingsduel tegen de Duitse opponent Schalke’04, de club van onder meer ex-Ajacied Klaas-Jan Huntelaar. Dit gebeurt vanaf 21.05 uur in Amsterdam, de wedstrijd is in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana) op grote tv-schermen.

Het is het eerste duel uit een serie van, de return wordt gespeeld op donderdag 20 april in het Duitse Gelsenkirchen, ook deze wedstrijd is in Nerja live te volgen bij bar El Fuego. Daar worden vrijwel alle Europese wedstrijden op het hoogste niveau uitgezonden, van zowel de internationale als de nationale competities.

De overige wedstrijden in de kwartfinales van de Europa League zijn Celta de Vigo (Spa)- KRC Genk (Bel), RSC Anderlecht (Bel)-Manchester United (Eng) en Olympique Lyon (Fra)- Besiktas (Tur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s