Verdwaalde wandelaars gered

NERJA – Een groep wandelaars uit Málaga is in de nacht van zaterdag op zondag gered uit de heuvels rond Nerja. De groep van vier verdwaalde hopeloos tijdens de tocht en belde zaterdagavond om 23.15 uur volkomen gedesoriënteerd de alarmlijn 112.

De zoektocht door leden van de Protección Civil de Nerja en de Guardia Civil de Montaña verliep moeizaam: pas om 03.45 uur werden de uitgeputte wandelaars aangetroffen in het natuurgebied tussen de Pico del Cielo en de Navachica. Niemand liep verwondingen op.

Omgeving Bergen Minder weer 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s