Dinsdagprocessie vanaf San Miguel-kerk

NERJA – Vanaf de Iglesia de San Miguel (aan het Plaza de Andalucía in Nerja) wordt dinsdagavond 11 april de processie ‘Via Crucis’ gehouden. Deze begint rond 20.30 uur op het Plaza de Andalucía (net naast het centrum, in de oude binnenstad van Nerja) en eindigt na een rondtocht door de straten van de binnenstad op dezelfde plek.

Route: Plaza de Andalucía, C/María Muñoz ‘La Pulga’, C/Herera Oria, C/Ruperto Andúez, C/San Juan, C/Colón, C/Cervantes, C/Méndez Núñez, Plaza Cantarero, C/Alejandro Bueno, C/Cristo, C/Ruperto Andúez, C/Chile, C/Costa Rica, C/Ruperto Andúez en terugkeer op het Plaza de Andalucía.

Nerja Semana Santa Via Crucis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s