Ruimtestation zichtbaar boven Málaga

NERJA – Het ruimtestation International Space Station is de komende dagen op gezette tijden zichtbaar boven de provincie Málaga. Het tijdstip waarop het station het best is te spotten is volgens insiders zaterdag 15 april om 21.20 uur.

Meer en gedetailleerde informatie is te vinden op de website spotthestation.nasa.gov . Het station ziet er vanaf de grond uit als een vliegtuig of ster die voorbij komt, zonder knipperende lichten en zonder koerswijzigingen. De snelheid ligt wel aanzienlijk hoger: waar een gemiddeld vliegtuig zo’n 950 kilometer per uur haalt, komt het ruimtestation voorbij met een snelheid van circa 28.000 kilometer per uur.

SpaceStation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s