Paaseieren zoeken op landgoed

TRAPICHE – Op Casa Montes Negres, een landgoed even buiten Trapiche, kan op woensdag 12 april worden deelgenomen aan zoektocht naar paaseieren. Daar, tussen Vélez-Málaga en het fraaie meer van Viñuela, kunnen de deelnemers tevens genieten van biologisch verbouwde producten die als tapas worden geserveerd met daarbij adembenemende uitzichten op het natuurpark en de bergen van de Sierra Tejada.

Het menu bestaat in zijn geheel uit lokaal en biologisch verbouwde producten, de deelnamekosten bedragen 10 euro per volwassene en 5 euro per kind. Deelnemers kunnen zich om 16.00 uur melden op de El Cruce-parkeerplaats in Trapiche, waarna onder begeleiding (ieder in eigen auto) koers wordt gezet naar de Casa Montes Negres. Die tocht duurt cirva vijftien minuten.

Opgave kan via email (casamontesnegros@gmailcom) of telefonisch (0034 655 987 105). Meer info is tevens te vinden op de website www.casamontesnegros.com .

Trapiche Montes Negros

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s