Voetbalkraker Ajax-Feyenoord bij El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 28ste speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetitie aan bod.

Dé kraker van dit weekeinde is de topwedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, welke zondagmiddag 2 april vanaf 14.30 uur in de Amsterdamse ArenA wordt afgewerkt. Voor Ajax een uitgelezen kans om het huidige verschil van zes punten met koploper Feyenoord terug te brengen tot drie en daarmee een minieme kans op het kampioenschap te houden. Bij winst van de Rotterdammers lijkt de weg open richting een eerste titel voor Feyenoord sinds 1999. PSV treedt zaterdagavond 1 april (aanvang 19.45 uur) in Rotterdam aan tegen Sparta JC.

Op zaterdagavond 1 april wordt uiteraard ook de wedstrijd tussen het Andalusische Málaga CF en Atletico Madrid in ‘La Liga’ vertoond. Deze competitiewedstrijd wordt vanaf 20.45 uur gespeeld in het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga.

tv camera liga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s