Día del Residente Nerja op Plaza de España

NERJA – Op het Plaza de España van Nerja vindt zondag 2 april de achttiende editie van de jaarlijkse Día del Residente plaats. Op deze dag kunnen de buitenlandse inwoners van de kustplaats zichzelf en hun activiteiten presenteren aan de lokale inwoners. Vorig jaar kwamen meer dan vijfduizend bezoekers af op dit evenement.

Onder de deelnemers bevindt zich van alles en nog wat: van een Duits shantikoor tot een Zweeds tijdschrift, Engelse dierenorganisaties,  bridgeclubs, golfclubs en verenigingen voor ouderen. Er zijn ruim veertig inschrijvingen van standhouders binnen gekomen bij de gemeente.

Het evenement duurt van 12.00 tot 19.00 uur en wordt geopend met een concert door de Banda Municipal de Música de Nerja. Daarna zal er de hele dag live-music te horen zijn vanaf een groot podium, verzorgd door diverse bands en artiesten uit allerlei landen. Zo staat er om 12.30 een optreden gepland met de flamencodansgroep van de Escuela de Baile Flamenco Dani Romero en neemt het koor Costacord Singers om 13.00 uur het podium over.

De dansgroep Escuela de Baile Flamenco Elena volgt om 13.30 uur, het shantikoor Coro Alemán Shanty Choir Andalucía (Duits) is een half uur later aan de beurt, gevolgd door de dansers van Escuela de Baile Cristian (15.10 uur), Mike Jingle (15.30 uur, flamencogitaar) en de Escuela de Baile Flamenco Alboreá (16.30 uur).

In het onwaarschijnlijke geval dat regen roet in het eten gooit, wordt de Día del Residente verplaatst naar zondag 9 april.

Nerja Dia Residente 2017

2 gedachten over “Día del Residente Nerja op Plaza de España

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s