Politie jaagt op fout geparkeerde scooters

NERJA – Scooter- en bromfietsbezitters in Nerja zijn gewaarschuwd: de Policia Local heeft de jacht geopend op tweewielers die op trottoirs en in winkelstraten staan geparkeerd. Vanochtend trokken agenten door de binnenstad en langs de diverse horecazaken om gewapend met een bonnenboekje en pen forse bekeuringen te schrijven aan foutparkeerders.

Die ‘denuncias’ zijn niet bepaald zuinig: tweehonderd euro wordt zonder pardon uitgeschreven. De lokale politie heeft er de laatste jaren een gewoonte van gemaakt om in het voorjaar de scooterbezitter als ‘melkkoe’ te gebruiken: de bekeuringen worden vooral raak uitgeschreven op plaatsen waar dit het verdere jaar wordt gedoogd.

policia 2

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s