WK-kwalificatieduels te zien bij El Fuego

NERJA –  Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego in Nerja worden alle belangrijke voetbalwedstrijden voor de Europese- en nationale competitie (en interlands) live uitgezonden op grote tv-schermen. Deze dagen is er een reeks aan kwalificatieduels voor het wk-voetbal van 2018 in Rusland te zien, almede een reeks aan vriendschappelijke- en oefenduels.

Zo wordt zaterdagavond 25 maart onder meer het belangrijke kwalificatieduel tussen Bulgarije en Nederland uitgezonden.  De wedstrijd wordt gespeeld in het Vasil Levski-stadion van Sofia en begint om 20.45 uur. Bar El Fuego is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas.

Ook de vriendschappelijke wedstrijd Nederland-Italië wordt dinsdagavond (20.45 uur) live uitgezonden in El Fuego.  Daarnaast wordt er de komende dagen een reeks aan andere kwalificatie- en oefenduels vertoond.

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s