Nerja populair als vakantiebestemming

NERJA – Toeristen zien Nerja steeds vaker als dé bestemming voor hun vakantie. Dit blijkt uit recente cijfers van de populaire website TripAdvisor, dat concludeerde dat Nerja behoort tot de top-15 qua reserveringen voor het seizoen 2017.

De huidige wethouder van Toerisme, Patricia Gutiérrez, toonde zich uitermate content met de ontwikkelingen:  ,,Het is uiteraard een eer dat we nu behoren tot de top-15 qua bestemmingen in Spanje. Dit is een resultaat van gezamenlijke inspanningen, waaraan ook het bedrijfsleven van Nerja veel aan heeft meegedragen. We blijven werken aan verbeteringen om Nerja door te ontwikkelen op het gebied van toerisme.”

In het algemeen stelt Tripadvisor dat er een stijging is waargenomen qua boekingen van liefst 27 procent ten opzichte van vorig jaar. De top-15 wordt gevormd door Barcelona, Madrid, Sevilla, Palma de Mallorca, Málaga, Valencia, Granada, Playa Blanca, Benalmádena, Nerja, Tías, Benidorm, Corralejo, Córdoba en Pollença.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

 

Een gedachte over “Nerja populair als vakantiebestemming

  1. Nu nog de parkeergarege bij Burriana Playa normale openingstijden, Dat Wil Zeggen, 24 uur open, en we kunnen lós in 2017.
    Bij deze: eigenaars van alle zaken, protest!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s