Málaga CF haalt punt weg bij Leganés

MADRID – Voetbalclub Málaga CF heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Leganés in de 28ste speelronde voor La Liga, het hoogste Spaanse voetbalniveau. Beide ploegen hielden elkaar negentig minuten lang in evenwicht en kwamen niet tot scoren: 0-0.

De teams koesterden de punt die ze in de wacht sleepten en die ze als respectievelijk de nummer zestien (Málaga) en zeventien (Leganés) van de ranglijst hard nodig hadden om hun voorsprong op de drie degradatiekandidaten Granada, Sporting en Osasuna te behouden.

Voor Málaga was het de eerste punt na vier nederlagen op rij en tevens de eerste punt onder de nieuwe trainer Míchel. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 1 april, als de Andalusische formatie in het eigen stadion La Rosaleda topclub Atlético Madrid (aanvang 20.45 uur) ontvangt.

malaka-fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s