Nerja werkt aan voetgangersgebieden

NERJA – Her en der binnen de bebouwde kom van Nerja wordt momenteel hard gewerkt aan de verbetering van trottoirs, trappen en voetgangersgebieden in zijn algemeenheid. Een en ander is het gevolg van een onderzoek, waaruit is gebleken dat Nerja niet echt voetgangersvriendelijk is. Vooral voor mensen met een lichamelijke handicap is het vaak moeilijk of vrijwel onmogelijk zich zonder problemen door de stad te begeven.

Zoals gebruikelijk legde de verantwoordelijke wethouder de schuldvraag voor dit falen bij de voorgaande gemeentebesturen, door te stellen dat Nerja ‘ver is achter gebleven op dit gebied’. Door op diverse plaatsen in het centrum aan vooral de toegankelijkheid van trottoirs te werken hoopt de gemeente nog voor de zomer een serieuze inhaalslag te maken.

Tot zover zijn er recent al verbeteringen aangebracht aan de Avenida de Pescia, Calle Antonio Ferrándis en de Calle Andalucía.

Nerja Obras

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s