Film ‘Jackie’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 22 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Jackie’ vertoond. Deze Amerikaans/Chileens/Franse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Deze film, waarin Jacqueline Kennedy Onassis wordt gevolgd tijdens de nasleep na de moord op haar echtgenoot Johan F. Kennedy, is geregisseerd door Pablo Larraín en duurt circa anderhalf uur. Hoofdrollen zijn er voor Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig en Max Casella. De voorstelling begint om 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Nerja Film Jackie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s