Februari stabiele maand voor toerisme Nerja

NERJA – De maand februari, voor veel bedrijven de slechtste maand van het jaar in Nerja, kende dit jaar een bezettingsgraad van 72,68 procent voor de lokale hotels. Daarmee bleef 2017 gelijke tred houden met een jaar eerder, zo maakte de gemeente Nerja vandaag bekend aan de hand van de beschikbare gegevens omtrent toeristische overnachtingen.

Het merendeel van deze overnachtingen komt voor rekening van Britten. Spanjaarden volgen op de tweede plaats, op ruime afstand gevolgd door respectievelijk Zweden (een aantal dat de laatste twee jaar enorm is toegenomen), Duitsers en Nederlanders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s