Film ‘Beloved Sisters’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagavond 19 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Beloved Sisters’ vertoond. Deze Duitse productie uit 2014 is te zien in de originele (Duitstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het romantische/drama is geregisseerd door Dominik Graf en duurt een kleine drie uur. Hoofdrollen zijn voor Hanna Herzsping, Henriette Confurius, Florian Stetter en Marja Maramox. De voorstelling begint om 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Nerja Film Beloved Sisters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s