Eredivisievoetbal te zien bij El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 27ste speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

PSV treedt zaterdagavond 18 maart (aanvang 19.45 uur) in Eindhoven aan tegen Vitesse. Ajax wacht zondagmiddag vanaf 14.30 uur de uitwedstrijd in Rotterdam tegen degradatiekandidaat Excelsior, koploper Feyenoord gaat diezelfde dag op bezoek bij subtopper Heerenveen (aftrap 12.30 uur).

Op zondag 12 maart wordt ook de uitwedstrijd van het Andalusische Málaga CF in ‘La Liga’ tegen Leganés vertoond (vanaf 12.00 uur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s