Einde aan fraai zomerweer rond Nerja

NERJA – Regen, wind en donkere luchten maken een einde aan een week met volop zomerweer in Nerja en omstreken. Waar strakblauwe luchten en gemiddelde dagtemperaturen van circa 25 graden de afgelopen week al in begin maart een vroege zomer bracht en zelfs de stranden deed bevolken,  kwam er zondagavond 12 maart al een eerste weeromslag met een plots aanwakkerende wind.

Die wordt in de nacht van maandag op dinsdag zelfs stormachtig, zo voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). In de loop van maandag verwacht Aemet ook regen, een beeld dat volgens de weerkundigen de gehele week aanhoudt in en rond Nerja. Ook de temperaturen lopen drastisch terug, tot iets onder de 20 graden Celsius.

Weer02170313

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s