Film ‘Gernika’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 15 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Gernika’ vertoond. Deze Spaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Deze romantische oorlogsfilm is geregisseerd door Koldo Serra en duurt een kleine twee uur. Hoofdrollen zijn voor James D’Arcy, Jack Davenport en María Valverde. De voorstelling begint om 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Gernika

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s