Flamencoshow ‘Por Derecho’ in Centro Cultural

NERJA – De flamencogroep Antonio de Verónica & Saray Cortés verzorgt donderdagavond 16 maart in het Centro Cultural van Nerja de flamencoshow ‘Por Derecho’. Deze begint om 21.00 uur, de entreeprijs bedraagt 12 euro per persoon.

Het cultureel centrum van Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad. Kaarten zijn daar in de voorverkoop en vlak voor aanvang van de voorstelling verkrijgbaar aan de kassa’s, tevens zijn er kaarten te reserveren via internet en de link www.mientrada.net. De show duurt circa anderhalf uur.

Nerja CCN Por Derecho

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s