Filmklassieker Oklahoma! bij Centro Cultural

NERJA – De filmklassieker Oklahoma! (Verenigde Staten, 1955) is zondag 12 maart te zien in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad. De 2,5 uur durende film begint om 17.00 uur en wordt vertoond in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De vertoning is een initiatief van de lokale cineclub uit Nerja. De film van regisseur Fred Zinnemann is gebaseerd op de gelijknamige musical van Richard Rodgers en Oscar Hammerstein II. Hoofdrollen zijn er voor Gordon MacRae, Gloria Grahame en Gene Nelson. De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon.

nerja-film-oklahoma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s