Expositie ‘Incredible Indians’ in Museo de Nerja

NERJA – Het Historisch Museum van Nerja herbergt vanaf donderdag 9 maart de expositie ‘Incredible Indians’. Getoond worden werken van de Spaanse kunstenaar Gonzalo Gámiz, die tijdens zijn reis door India lokale inwoners in allerlei situaties en omstandigheden heeft geportretteerd en daarmee een totaalplaatje probeert te schetsen van hun uitstralingen van respect, nederigheid, dankbaarheid en, vooral, het typerende geduld bij inwoners van India.

De expositie is dagelijks te bezichtigen van 09.00 tot 16.00 uur, het Historisch Museum van Nerja is te vinden in een van de hoeken van het Plaza de España in het verlengde van het Balcón de Europa en achter het gemeentehuis.

nerja-historisch-museum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s