Europese wedstrijd Ajax te zien in Nerja

NERJA – De laatste Nederlandse club die actief is op Europees niveau, Ajax, speelt donderdagavond 9 maart in de achtste finales van de Europa League de eerste van de twee (uit en thuis) duels tegen de Deense opponent FC Kopenhagen. Dit gebeurt vanaf 19.00 uur in Denemarken, de wedstrijd is in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana) op grote tv-schermen.

Een week later (donderdag 16 maart, aanvang 21.05 uur) wordt in Amsterdam de return afgewerkt. Ook deze wedstrijd is in Nerja live te volgen bij bar El Fuego. De overige wedstrijden in de achtste finales van de Europa League zijn Celta de Vigo (Spa)-FC Krasnodar (Rus), APOEL Nicosia (Cyp)-RSC Anderlecht (Bel), FC Schalke 04 (Dui)-Borussia Mönchengladbach (Dui), Olympique Lyon (Fra)-AS Roma (Ita), FC Rostov (Rus)-Manchester United (Eng), Olympiakos (Gri)-Besiktas (Tur) en KAA Gent (Bel)-KRC Genk (Bel).

Scheidsrechter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s