‘Gato’ op de wip bij Málaga CF

MALAGA – De dagen van trainer Marcelo ‘Gato’ Romero aan het roer van de Andalusische voetbalclub Málaga CF lijken geteld. De 40-jarige Uruguayaan (oud-speler van de club) nam in december het stokje over van de vertrekkende Juande Ramos, onder wie hij in de eerste seizoenshelft als assistent-trainer werkzaam was.

De komst van Gato bracht echter niet wat de clubleiding ervan had gehoopt: na één overwinning, twee gelijke spelen en zeven nederlagen in de Spaanse competitie (‘La Liga’) speculeren de Spaanse media nu op zijn aanstaande vertrek.

Als alternatief wordt veelal José Miguel González Martin del Campo (voetbalnaam ‘Michel’) genoemd. Michel (53) is oud-coach van onder meer Getafe, Sevilla, Olympiakos en Marseille en speelde in zijn actieve carrière onder meer veertien seizoenen voor Real Madrid.

malaga-fans-vreugde-verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s