Workshop ‘Raw Food & Kundalini Yoga’

FRIGILIANA – In Frigiliana wordt op donderdag 16 maart een workshop ‘Raw Food & Kundalini Yoga’ gehouden, georganiseerd door Beach Yoga Linda. De workshop begint met uitleg over Raw Food, waarbij ook de gelegenheid wordt geboden om vragen te stellen aan lerares Linda Lindstra, die dertig jaar geleden in Nederland begon met het lesgeven in yoga en die sinds drie jaar ook drie keer in de week actief is op Playa Burriana in Nerja (bij de volleybalvelden op maandag, woensdag en vrijdag om 09.15 uur).

Na de lessen over Raw Food volgt een klas van een uur Kundalini Yoga. Tijdens de workshops worden drie verschillende hoofdgerechten plus een dessert gemaakt. De prijs voor deelname is 40 euro per persoon, de workshop duurt van 11.30 tot 16.00 uur en wordt gehouden in Casa Zambra in Frigiliana. Per bus vanuit Nerja simpel bereikbaar met de lijn van 11.00 uur, waarna de deelnemers op verzoek worden opgepikt door de organisatoren.

Aanmelden kan telefonisch bij Linda Lindstra (+34 633 542 399) of via email: info@beachyogalinda.com .

frigiliana-kundalini-rawfood

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s