Spaanse versie van film ‘The Healer’ in CCN

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja is de komende dagen enkele keren de film The Healer te zien in de Spaanse versie, onder de titel ‘Lo Que de Verdad Importa’. Deze film van regisseur Paco Arango ging pas in februari van dit jaar in première.

De vertoningen van dit romantische drama zijn in het Spaans op zondag 5 maart (aanvang 19.00 én 21.00 uur), maandag 6 maart (21.30 uur) en dinsdag 7 maart (19.00 én 21.00 uur). Hoofdrollen zijn er voor Camilla Luddington, Oliver Jackson-Cohen en Jonathan Price. De entreeprijs is 5 euro per persoon, het Centro Cultural is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja.

nerja-film-lo-que-de-verdad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s